Koča Kekec

 
Najem koče na Veliki planini – Koča KEKEC
Božični prazniki 23.12. - 26.12.2016 - cena 500 €
Novoletni prazniki 28.12. – 02.01.2017 … cena 700 Eur
Novoletni prazniki 30.12. 2016 – 02.01.2017 … cena 500 €
Rezervacija, cena in način plačila:
Rezervacija koče je potrjena z vplačilom 50% akontacije. Ostanek 50% plačate najkasneje 5 dni pred prihodom v kočo. V nasprotnem primeru menimo, da odpovedujete rezervacijo. Akontacije ob morebitni odpovedi ne vračamo.
Opis:
Koča je največjega tipa, notranjost je lično izdelana iz masivnega lesa. Skupno je na voljo 10 ležišč + 2 ležišča na iztegljivi sedežni garnituri.
V pritličju  se nahajajo predprostor, ki je namenjen garderobi, kopalnica s tuš kabino in straniščem, skupni prostor s kuhinjo in jedilnim delom ter dnevno sobo s sedežno garnituro in lcd televizijo. V pritličju se nahaja še spalnica z dvema ležiščema, ostala ležišča so v zgornji etaži, razdeljena na dve sobi po štiri ležišča. Možnost dodatnega ležišča na iztegljivi sedežni garnituri. Na leseni terasi s prekrasnim razgledom, je prostor s veliko mizo in klopmi ter kaminom.
V ceni je vključena posteljnina in brisače.
Voda na planini je kapnica in ni primerna za pitje. Voda na planini je omejena, zato vas prosimo, da ste varčni pri uporabi.
Drvarnica je ločena od koče in se nahaja v neposredni bližini.
Hišni ljubljenčki so dovoljeni.
Kočo je potrebno ob koncu počistiti in jo zapustiti urejeno in čisto. Na voljo so osnovni pripomočki za čiščenje. Smeti se odnese s seboj v zato namenjeno odlagališče smeti, ki se nahaja ob poti proti gondoli.
Lokacija:
Koča je lahko dostopna, od zgornje postaje gondole oddaljena 5 min in se nahaja nad otroško vlečnico Jurček.
Kontaktna oseba: Barbara 031 398 594